Текстови

Се направив, но срцето е појако од се !

08/07/2013 22:10
Поминаа денови,месеци...помина година...истата болка,истото чуство,истата надеж...Небеше свесен колку го сакав,и сеуште не е..Тој мислеше јас сум "јака" бидејќи бев цело време насмеана,а од внатре душата ми плачеше.Го сакав со целото срце, но тој што направи ми го скрши срцето на 1000 парчиња...

Го сакaше него, но тој замина со друга...

08/07/2013 22:09
Го сакаше... го сакаше повеќе од сите правеше се за да биди тој среќен.Секој ден го сакаше повеќе и повеќе, а тој кога ја сакаше кога не ја сакаше...Неа ја болеше то што незнаеше дали ја сака тој или не...болно е кога едната страна сака а другата не..Ја болеше срцето кога ќе помислеше дека можеби...