Добредојдовте на страната на тема ЉУБОВ !

 

 


Самиот збор ЉУБОВ звучи познато за сите, сите ја имаме таа љубов према некој, од своето раѓање со родителската до самото умирање насекаде околу нас има ЉУБОВ ! 

ЉУБОВ... хммм.. некога знае да биди сурова, тешка, со солзи... но некогаш знае да биди и убава, со многу љубов, многу среќа, насмевки, прегратки, бакнежи...


Текстовите на страната дел се вистински случки и лично пишувано значи не Copy - Paste од негде... има и такви но повеќето СЕ и ЌЕ бидат пишувани од страна на нашите администратори.

Фотографии